3 Nisan 2012 Salı

ilk çalışmalar


 Merhaba..bu bloğuma yazdığım ilk yazım o yüzden çok heyecanlıyım..Evime yaptıracağım tadilat için dekorasyon fikirleri ararken ilk kez karşıma (sonradan takipçisi olacağım) ECE AYMER çıktı..Sayfadaki resimlere bakarken kendimden o kadar geçmişim ki tadilatı falan unuttuğum geldi aklıma:)) yapılanlar o kadar muhteşem ki hemen sardı benide bu heves..gerekli malzemeleri öğrendiğim gibi koştum alışverişe!!
 ama malesef en kötü huyumdur sabırsızlık..obje bulamadım akşamın o saatinde.. e hazır tadilat var ya evde ortalıkta bulduğum bir tahtayı kaptığım gibi hemen denemeye başladım..ve bu 3 resim böyle oluştu..Yaparken o kadar keyf aldım ki!! cesaret gelmiş olacak daha kaliteli işler yapmak için sıvadım kolları..ve hepsini sizlerle paylaşmaya karar verdim..
 Şimdi yaptıklarım daha başarılı ve daha muntazam..ancak en çok sıkıntı çektiğim nokta resimler oldu..çılgınlar gibi yaptığım net aramaları sonucu harika resimler buldum..ve bu resimleri sizlerle önce facebook sayfamda paylaşmaya başladım..baktım çok resim var süreç zahmetli bende bir blog edinip buradan paylaşayım istedim..sık sık yeni şeyler ekleyerek sizlere yardımcı olacağını umduğum birçok şey paylaşacağım.görüşmek üzere...

2 yorum:

  1. sabah sabah gözlerim şenlendi. Ece Aymer hanıma facebookta paylaştığınız bağlantı ile sizi keşfettim :) Emeğinize sağlık. Resimler için de çook teşekkürler. Ben arada boyama yapmama rağmen resim konusunda çok sıkıntı çekerdım. Artık bloğunuzu zevkle takip edecem. Emeğinize sağlık...
    Merve

    YanıtlaSil
  2. çook teşekkürler..bende bu işe sıkıntı çektiğim zamanları düşünerek baş koydum..ama bitmiyor biliyormusunuz? elimde 3000 adet resim oldu hala topluyorum,hala gözüm dışarıda..ece aymer resimlerine baktıkça deli gibi yine arıyorum..:))

    YanıtlaSil